Referenciák

autócsomagolás, autódekoráció referenciák

Színválaszték

autócsomagolás színválaszték

Karbonfóliázás

karbonfóliázás

Céges autók

céges autók dekoráció

Karbonfóliázás

A karbonfólia megszólalásig hasonlít a valódi karbon anyagra, strapabíró, nagyon jól alakítható, és nagyon látványos megoldás. Egyedi megjelenés! Egyedül a 3M auto design fóliákat használját autógyártók limitált sorozatok dekorálására.
A Carbon fóliák öntött szerkezetük miatt tökéletesen
alkalmasak gépjárművek teljes bevonására.
Nem kell attól tartani, hogy a fólia évek múltán is akár leválik az ívekről. A tökéletes és könnyű telepíthetőségről a strukturált liner gondoskodik, mely légcsatornákat váj a
ragasztóba, ezzel könnyítve a levegő kiszorítását ragasztáskor. A Carbon sorozat 3 színben érhető el. Fekete, fehér, antracit. Ne dőljön be az olcsó alapanyagoknak.

Mivel a karbonfólia öntött szerkezetű ezért bármilyen felületre felragasztható, felhasználásának csak a képzelet szab határt (pl.: laptop, aktatáska, mikrohullámú sütő, de akár még edény is.) A fólia határtalan tervezői és kivitelezői kreativitást tesz lehetővé. A karbonfólia előnye, hogy optimális fedést és térbeli stabilitást biztosít. Az anyagvastagságból adódóan kiválóan alkalmas kisebb fényezési hibák eltüntetésére is pl.: tükör, lökhárító, autó-, motorelemek stb. A karbonfólia nem helyettesíti a karosszériavédő fóliát még ha nyújt is bizonyos fokú védelmet.

Cégünk a tuning autókra külső és belső felhasználásra egyaránt javasolja az új Carbon fóliákat. Kimagasló ellenálló képességgel rendelkezik (fizikai behatások, kopás, karcolás, folyamatos vízterhelés.) A fólia gyártásánál kiemelt szempont volt, hogy bírja az erős UV sugárzást, őrizze a színét, alakváltozás vagy leválás nélkül elviselje a szélsőséges hőmérsékletet.

A 3M 1080 auto design karbonfólia méltán népszerű autós-, motoros körökben. Ha szeretné Ön is autóját egyedivé, látványossá tenni, és fontos a Tartósság, akkor Önnek a 3M 1080 autodesign karbonfólia ideális megoldás.

Amennyiben személyesen szeretne meggyőződni a karbonfólia előnyeiről, szívesen várjuk műhelyünkben.

 



Hírlevél