Referenciák

autócsomagolás, autódekoráció referenciák

Színválaszték

autócsomagolás színválaszték

Karbonfóliázás

karbonfóliázás

Céges autók

céges autók dekoráció

3M autóüveg foliázás

Ha autóüveg fóliázás, akkor 3M. Legyen Ön Somogy megyében szinte bárhol, Kaposváron a megyeszékhelyen vagy éppen a Balaton partján, Siófokon vagy Balatonszárszón. Egyre megy, Önnek szüksége lehet autóüveg fóliázásra.

Semelyik más esetben nem tapasztalhat olyan precíz védelmet az autója üvegét tekintve, mint a 3M üvegfóliák esetében. Vegyük figyelembe akár a fényáteresztő képességet, a nano-technológiával készült fólia akár a víztisztának titulált üvegnél is többet enged át a fényből. A meleget az UV sugárzást viszont Ön is szeretné kirekeszteni az autójából, kivált egy nyári hosszú úton. A sugárzás azonban se ősszel, se télen nem jó, ezért válassza Ön is a 3M autóüveg fóliázást. Részesítse magát és utastársait is olyan élményben, amit csak autóüveg fóliázással tud elérni, ehhez pedig csakis a 3M termékeit használja. Sorolom is őket, első helyen a legjobb, vagyis a prémium kategóriás 3M autóüveg fólia áll, végül pedig a biztonságos védelmet nyújtó fólia: 3M Crystalline, 3M Panther CS, 3M Panther FX-HP, 3M Panther FX, 3M Protemp Metallic Shade, 3M Protemp Black Shade, SAS Scotchield.

Kérdezhetné, hogy nem kell attól tartani, hogy ezek a 3M autóüveg fóliák esetleg fém tartalmúak és nem tudja megfelelően használni a GPS-ét. Szó sincs erről, navigációt már boldog boldogtalan használ a kocsijában, így erre a 3M autóüveg fóliát gyártó cég is figyelt, kifejezetten kérték a tervezőket, hogy az alapanyagok között még véletlenül se legyenek olyan anyagok, amelyek hatással vannak az autóban ülők most már minden perces kommunikációs aktusaira. Milyen kellemetlen is lenne, ha valaki éppen a 3M üvegfóliázás miatt valahol a Balaton parton Siófok és Balatonszárszó között haladva nem tudná megfelelően bepötyögni és azonnal elküldeni a kedvesnek szóló aznapi szép üzenetet. Nem beszélve arról, hogy Siófok felől Kaposvár felé félúton, nem sokkal Szárszó után kell majd elkanyarodni, nos ha az ember elgondolkodik, szükség van arra, hogy felszisszenjen a GPS macskavékony hangja, itt az idő figyelni. A 3M autóüveg fóliázás tehát nemcsak remekül áttetsző, fényáteresztő, de a navigációs rádiójeleket sem akasztja meg az autó üvegének külső felületén.

A káros napsugárnak azonban fittyet hány, az UV sugarak bosszankodhatnak, ha van nekik bosszankodhatnékjuk, mert ezek szinte 99 százalékig biztosan nem kapnak bebocsátást az utastérbe.

A 3M autóüveg fólia egyik remek tulajdonsága a sok közül, hogy a ragasztófelület igen megbízható. Alapos tisztítás után, megtartva az üvegfóliázás minden aranyszabályát, olyan felületet tudunk létrehozni, amely esetében egyáltalán nem látszik, hogy az ultravékony fólia föl került az üveg elé, hanem azt is tudni kell, hogy a 3M üvegfólia igen hosszú időn át jól tapad. Ez is igazolja a 3M autófólia utáni érdeklődést. Minek vennék meg olyan portékát, amelyet feltéve az autó üvegére, vagyis az üvegfóliázás után újra és újra kellene csinálni. A 3M autóüveg fóliák prémium termékének a 3M Crystalline-nak a használata során nem kevesebb, mint tíz év garanciát vállal a cég. A tíz év pedig azt jelenti, mint az élelmiszer boltban a csomagolt, egykilós kristálycukron olvasható lejárati idő, vagyis szinte az autó teljes élettartama alatt kifogástalanul védi majd a kocsi üvegét. De ha a 3M üvegfóliáinak többségét nézzük, legkevesebb három év garanciát minden fóliára ad a cég. Ebből is következik, hogy a bizalommal fordulhat hozzánk, bizalommal lehet, amikor elhatározza, hogy itt az idő az autójára megcsináltatni a 3M autóüveg fóliázást.

A kocsi értékét is növeli, mert Ön is, amikor vevő volt, először kívül járta körbe a járgányt és már ott el tudta dönteni, hogy a korábbi gazda mennyire volt hűséges az ő autójához. A 3M autóüveg fóliázással nemcsak nagyszerű védelmet vásárol meg a kocsijának, hanem az értékállóságot is. A vevők többnyire értékelik azt, ha látják, hogy a karosszéria kívül belül megkímélt. A gondos szemlélődő pedig azonnal észreveszi azt is, hogy 3M autóüveg védőfóliát helyeztek fel az autóra és egyszerűbben belemegy egy esetlegesen magasabb vételárba is. Hiszen nem zsákbamacskát, hanem gondosan és jól láthatóan becsomagolt autót kap, amit ő is meg fog becsülni.Akkor sem kell aggódnia, ha kisüt nap, jövőre is a csillaggarázsban áll a kocsija és azután is csak az utcán tudja tartani. No, nem csupán azért, mert az üvegre simított 3M üvegfólia a rosszakaróknak is ellenáll. A felragasztott védelem miatt nagyon nehéz betörni az ablakot, egy pattintásra biztosan nem lehet, ha pedig már meg kell küszködnie vele, a betörő inkább odébb áll, és ha meg is repeszti esetleg az üveget, legalább az értékeinkhez nem fér hozzá. Itt van a nap, színeket kiszívó végtelen ereje. A 3M üvegfóliák legtöbbje jól tartja a színét, a garanciális idő alatt egészen biztosan. Így aztán évek múlva sem lehet észrevenni, hogy az eredetit valaki becsomagolta, de leginkább azért, hogy gondos gazdaként megóvja a kocsit a város szennyeződését.

Hol kérhet tanácsot, melyik fóliát használja? Akár Siófokon, akár Balatonszárszón, de természetesen 3M autóüveg fóliázásra a somogyi megyeszékhelyen Kaposváron is van lehetőség. Ne feledje, védelem az életem, mondhatná az autóüveg, amikor megkapja a 3M autófóliát.

Ne szalassza el a kínálkozó alkalmat, kérje ki az autóüveg fóliázásban gyakorlott szakemberek tanácsát és ha ránk hallgat egy percet se morfondírozik, fóliáztasson, méghozzá a 3M termékeit használva. Ha jót akar, ha szeretne évtizedes garanciát, és elvárása, hogy odakinn maradjon a meleg és az UV sugárzás, akkor 3M autófólia.

 

3M sötétítő autóüveg fólia

Prevenció, megelőzés, óvatosság. A biztosítók nem győzik hangsúlyozni, mennyire fontosak ezek a kifejezések, sőt mennyire fontos, hogy figyeljünk ezekre. A megelőzés egyik eszköze lehet, amikor sötétítő fóliát teszünk az autóüvegre. 3M Protemp Black Shade, az egyik terméke a cégnek, amelyik erre is alkalmas, de ha már itt tartunk, megmutatom milyen sokféle autófólia közül választhat, mert azért a sötétítésen kívül még másra is van lehetőség. Nos, a termékek: 3M Crystalline, 3M Panther CS, 3M Panther FX-HP, 3M Panther FX, 3M Protemp Metallic Shade, SAS Scotchield. Az utolsóhoz csak annyit, hogy az a biztonsági fólia, nemcsak autóüvegekénél használhatjuk, hanem az épületek nyílászáróinál is. Ezek a fóliák egyedülállóan vékonyak, úgy gyártják ezeket, hogy a színük alap esetben víztiszta. Érdemes kitérni az élettartamukra is, mert Ön sem szeretne évente fóliát cseréltetni az autóüvegein. A 3M üvegfóliázásra legkevesebb három év garanciát vállalunk, de a prémium kategóriás termékek esetében ez 10 év is lehet. Igen, jól látja, nem kevesebb mint tíz esztendő. Egytől egyig igen hatékony védelmet nyújtanak.

De térjünk vissza az autóüveg sötétítéshez. A 3M üvegfóliázás lényege, hogy a precíz munka nyomán más lesz a sofőr és az utasok komfortérzete is. Nem kukucskálnak be illetéktelenek, az ember úgy érzi, mintha tényleg saját kuckójában lenne. A szemtelen, tolakodó alakok ki vannak zárva a kocsinkból. Sikerült felkeltenünk az érdeklődését a 3M sötétítő fólia használatához, felhelyezéséhez? Legyen Ön a Balaton déli partján, vagy éppen a megyeszékhelyen, mindenütt várjuk. Balatonszárszón ugyanúgy elfogadjuk a megrendelését, mint Siófokon, de természetesen Kaposvárról sem kell elmenni, ha az üvegfóliázás után érdeklődik. Munkatársaink rendelkeznek a munkához szükséges szakmai, gyakorlatai tapasztalattal. Sőt, ami még emellett fontos, a regisztrációs számot is megkaptuk a felkészítéseken, hogy Önök a legteljesebb bizalommal legyenek a munkájuk iránt. Mert lássák be, az üvegfóliázás, a sötétítő fólia felhelyezése komoly gyakorlatot kíván.

Biztosan felteszik maguknak a kérdést, hogy a sötétített fólia milyen tulajdonságokkal rendelkezik. A nano-technológiának köszönhetően nagyon vékony, szinte alig tapintható fóliáról van szó. Alig tapintható, már csak azért is, mert az egyik oldalára felvitt ragasztó anyag viszont bivalyerős. Ember legyen a talpán, aki ugyan - nem szakszerűen nekiállva - megpróbálja lefejteni. Nem nagyon fog sikerülni. Ez azonban azt is jelenti, hogy a 3M üvegfólia remekül feltapad az üvegre, olyan érzést kelt, mint csupán az üveget látnánk. A 3M sötétítő üvegfólia esetében pedig bizton hihetjük első ránézésre, hogy az autó ablaküvege festett. Pedig mindezt a 3M autóüveg fóliázással értük el. És legyen nyugodt nem is kell olyan sokat várakozni, munkatársaink röpke idő alatt elkészítik önnek. Amikor ismét kézhez kapja az autóját a 3M üvegfóliázás után, amikor sötétítő fóliát húztunk autója üvegére, szinte rá sem fog ismerni. Pillanatok alatt elvarázsolja az új látvány, a különleges érzés, hogy kívülről nem látnak be, belülről viszont jól ki lehet nézelődni. A 3M autóüveg fóliázás magával ragadó élmény. A fólia pedig igen tartós és elegáns, sőt egyes változatai kifejezetten karcállóak, hogy ne sérülnek meg a kocsiban, ha a gyereke véletlenül valamilyen hegyes szerszámmal játszanak.

A sötétítő üveg fólia a vezetés terén is vadonat új élményt jelent. Korábban mindenféle villódzó fények betűztek az autó hátsó üvegein keresztül. A vadul beállított fényszórók szinte kiütik az ember szemét az éjszakai vezetés során. Amennyiben Ön sikerül meggyőzni, és áldoz rá, akkor a sötétített üvegen keresztül a felelőtlenül reflektorozó autósakat is figyelmen kívül hagyhatja. A 3M sötétítő autóüveg fólia gondoskodik arról, hogy ezeket a nagyon erős fényeket alaposan megszűrje. A védelme azonban nem csupán ebből áll. Az autóüveg fóliázás önmagát az üveget is megóvja a fizikai hatásoktól, mint a karcolástól. Eddig keveset beszéltem róla, de az üvegfóliázás másik nagy előnye, hogy a ellenáll a hőnek és az UV sugaraknak. A fólia szerkezetét úgy alakították ki, hogy eleve megszűri a Napból érkező káros sugárzásokat. A meleg, tűző napot sem engedi be, olyan ez, mint az elsötétítés otthon a hálószobában. Nagyon nagy meleg idején a sugárzó hőség sokkal kevésbé tud behatolni a belső térbe. Később alakul ki az úgynevezett üvegházhatás, amikor is a sugárzás során bekerülő hőt az ablakok nem eresztik ki. Csak tanácsolni tudjuk, hogy ne hagyja ki a 3M autóüveg fóliázást, a sötétítő fólia felhelyeztetését, mert amíg a kocsi az öné, bizton mondhatjuk, hogy meg fogja emlegetni. Nem is szívesen ül majd át másik autóba, ahol ilyen szolgáltatással nem látták el a kocsit. A 3M autóüveg fóliázás hatására más lesz a komfortérzete, másként néznek majd Önre az utasok, szinte hálásak lesznek, hogy gondolt erre is. Bármikor is tervezi a nagy utazás, a kirándulást a végtelenbe, ebből fóliáztassa az autóját. Bizton állíthatjuk, hogy egy fokkal kellemesebb lesz az út minden perce. A 3M autóüveg fóliázás megrendelése és az időpont egyeztetés nagyon egyszerű. Elmondja mire van szüksége: felverődés elleni védelem, a lámpák vagy a szélvédő megóvása. Esetleg a motorháztető becsomagolása, netalán autóüveg sötétítés. Minden kívánsága teljesíthet, nincs olyan autófóliázási kérése, amelyet valamilyen módon ne tudnánk megoldani. Nem kall aggódnia azért sem, mert bonyolult felületeket vittek be a gyártás során. A 3M autófóliázás során arra is van lehetőség, hogy a fóliát keresztirányban zsugorítsuk, éles késsel szabjuk. Vagyis tényleg olyan ez, mint amikor elmegy a szabóhoz, először Önre próbálják a ruhát és a végén, még alakítanak is rajta, hogy tökéletesen passzoljon az idomaihoz. Így van ez rendjén a szabóságokban is, és ugyanezt várhat el tőlünk Siófokon, Balatonszárszón és Kaposváron is, ahol szakembereink foglalkoznak a 3M autóüveg fóliázással. Ha nem hiszi, járjon utána. Nálunk a légbuborék a fólián kívülre kerül, nem lesznek légpöttyök a sötét fólia és az üveg között, mint ahogy azt esetleg másutt látta. A 3M üvegfólia és a szakértő kezek minderre a garancia. Nem csodálkoznék, ha mindennek az elolvasása után azonnal szívesen megkeresne bennünket, mert nagy kedvet kapott, hogy rendbe tetesse a kocsiját. Nincs is mit várnia, üljön a kocsiba, jöjjön el hozzánk, hogy minden apró részletet el tudjunk Önnek mondani. De a legfontosabb, hogy mindjárt az elején meg legyen a bizodalma bennünk és a 3M üvegfóliázásban, a legújabb technológiákban. Mert azért azt hozzá kell tenni, hogy mindahány 3M üvegfólia a legkorszerűbb technológiákon alapszik, mérnökeink kikérik a felhasználók véleményét, figyelembe veszik az önök igényeit, hogy a sötétítés vagy az autóüveg fóliás maradéktalan elégedettséget váltson ki Önökből.

Nagy élmény egy olyan autóban ülni, amelyik kocsit megbecsülik és nagyon nagy élmény, ha az autó a legjobb szolgáltatásokkal van felszerelve. Ilyen a sötétített ablak, amely óv az illetéktelen szemektől, a hőségtől és hadd ne soroljam a többit. A kommunikációs jeleket viszont bizton átengedi, telefonálhat a kihangosítóval vezetés közben, használhatja az út teljes hosszában a navigációs berendezését, ebben biztosan nem gátolja meg a 3M sötétítő fólia.

 

3M évtizedes garancia

Az autó ablak fóliázás hatására a komfortérzetünk is más lesz az autóban. Fólia természetesen kerülhet például a motorháztetőre is. Vannak régi autók, amelyekre bőrt terítettek annak érdekében, hogy a felpattanó kavicsok ne törjék szét a dukkót. Hol van már ez az idő, most az új technológiák alkalmazásán a sor, amikor is legjobb, ha a 3M autófóliázásra bízzuk mindezt a védelmet. Épp marad a festék, nem pattog le, nem töredezik meg az út kavicsától vagy felverődő négyes anyától. Tudják a kerék réseibe sok apró holmi beleragad. Aztán pedig úgy repül ki, mintha valami parittyából pörgették volna elénk. De senkinek nem kívánom azt az érzést, amikor - ráadásul vizes, nedves úton - berobban a szélvédője. Ezt is meg lehet előzni, ha megfelelő védőfóliát használ. A 3M autóüveg fóliázás után az erős kitinpáncéllal rendelkező bogarak szárnya és potroha sem tesz kárt az üvegben. Ezek az állatkák is úgy tudnak a szélvédőre, a műanyag felületekre csattanni, mint apró lövedék. És máris ott a baj, lehet egy repedés, nagyobb törés. De ha önnek figyelme volt korábban is az autójára és megrendelte időben a 3M autófóliázást, akkor ezzel szinte nem is kell törődnie. A nano-technológiával készült fólia, nagyon vékony réteget jelent. Ennek ellenére teljes élettartama alatt megőrzi az eredeti színét, nem veszít fényességéből, és ami talán még sokkal fontosabb, ha színes fóliát választ: soha nem fakul ki. De a legtöbb esetben víztiszta felülete szeretnének, amelyet szinte nem is lehet észrevenni. A 3M autófóliázás lényege, hogy fólia legalább 70 százalékos fényáteresztéssel rendelkezik, ez jobb mutató, mint amit a víztiszta üvegek tudnak produkálni. A visszavert napenergia pedig akár a 20 százalékot is elérhet. Ha azt vesszük, hogy 3M üvegfóliázás nélkül az autóban akár negyven-ötven fok is lehet, sőt a napon állva talán még jobban is felmelegedhet, akkor máris belátható, hogy milyen előnyei vannak az autóüveg fóliázásnak. Jó, jó de meddig tartja meg ezt a tulajdonságát? Jogosan teszik fel a kérdést. Ha már az ember eldöntötte, hogy bízik a biztonságban, nem kell várni egyetlen percet sem, csináltassák meg a 3M autóablak fóliázást, szakemberekkel, gyakorlott kezű mesterekkel. Csak így tudjuk vállalni a tízéves garanciát. Hihet a szemének, nem tévesztettem el a számot, tíz kerek esztendő, amit a 3M garantál, ha Ön a 3M Crystalline márkanevű fóliát választja, Ez természetesen egy prémium minőség. Ez az üvegfólia nem fog felválni, nem eszi meg a rosseb a megrendelőt, mert nem fog leégni az autóban. A fólia szinte teljes UV sugárzás elleni védelmet nyújt a kocsiban ülőknek. Nos, egyre többen vannak, akik nyáron is fekete, UV szűrős, hosszú ujjú ruhában kénytelenek fürdeni a Balatonban. Nekik is igen kedvező, amit ez új technológia nyújtani tud.

A 3M autóüveg fólia ma már egyáltalán nem luxus, ráadásul igen bő a termékpaletta, a különböző fóliák más és más garanciát tudnak nyújtani. Az előbb már bemutattam a legkiválóbb 3M fóliát. A többi: 3M Panther CS, 3M Panther FX-HP, 3M Panther FX, 3M Protemp Metallic Shade, 3M Protemp Black Shade, SAS Scotchield. Az utolsóra külön is felhívnám a figyelmet, ez a fólia inkább biztonsági célokra alkalma, a legjobb tulajdonsága, hogy ha ezt felhelyezik, az üveget nehezen lehet betörni. A tolvaj inkább elmenekül, mint sokat vesződjön az ablakkal. Ez a fólia egyébként legalább hat évig megbízhatóan szolgála a gazdáját. S ha már a garanciánál tartunk a 3M Panther CS fóliára hét évnyi garanciát ad a cég. Belátható, nem akármilyen minőségű holmikról van is szó. De aki használt már 3M portékákat, az tudja, hogy a cég üzemeinek gyártósorairól csak magas színvonalú eszközök kerülnek a fogyasztók elő.

A minőséget a párunk is fogja értékelni, mert hogy észre sem veszi majd, amikor a 3M üvegfóliázás után belül az autóba. Nem veszi észre, mert a 3M Crystalline olyan vékony, hogy szabad szemmel alig látni. Ráadásul ügyes kezek, szakértő emberek végzik a munkát, akik véletlenül sem hagynak törődést, gyűrődést a fólián. Vagyis, amikor valaki megnézi a kocsit, beül akár az első ülésre, akár hátra, nincs a korábbihoz képest más fénytörés. Hiába simítjuk a kezünkkel az üveget, nem veszünk észre semmit. A 3M üvegfóliázás során a legutolsó gombostű fejnyi levegő buborékot is kiszorítjuk a fólia alól. Ezért nem is keletkezik olyan felület, mintha apró nagyítókon keresztül kellene nézni a világot. Borzasztóan zavaró lenne. Vagyis a 3M üvegfóliázás során a megbízhatóság nem csupán a termékre, a kiváló technológiával elkészíttet fóliára terjed ki. Mi magunk, akik felhelyezzük a fóliát, ugyan olyan garanciát adunk a munkánkhoz.

Miért ne bízna meg ön is a 3M autóüveg fóliázásban? Megóvhatja autóját a felverődésektől, a nem kívánt karolásoktól. Apropó, a fóliát ellátták egy ultravékony karcálló felülettel is, amely nagyon hasonló a szemüvegekhez. Ugyanazt a tulajdonságot egyesíti, nem engedi, hogy a kisebb fizikai behatások kárt tegyenek az autó fényezésében. Ezzel is meg tudja őrizni a gépkocsija értékét. A 3M autóablak fóliázás olyan befektetés, amely a gondos gazdának egy idő után biztosan megtérül. Csak annyit jegyzek meg, ma már mindenki tesz valamilyen védőtokot vagy védőfóliát a telefonjára is. Miért pont az autót hagynánk ki ebből? Nagyon messzire sem kell menniük, mert a déli Balaton-parton két helyen is megcsináltathatja a 3M autóüveg fóliázást: Siófokon és Balatonszárszón is várjuk. Amennyiben azonban Belső-Somogyot választja, jöjjön el hozzánk Kaposvárra. Szakértelem, gyakorlat és a 3M várja önt, hogy csupa tökéleteset kapjon.

A garancia 3-7-10 évre szól, ez idő alatt Ön észre sem fogja venni, hogy a fólia ott van az autóján és az üvegeket. Ugyanúgy tudja használni a kocsit, mintha nem is lenne rajta, a fólia észrevétlen marad.. De tucatnyi bosszúságtól óvja meg így magát. A 3M üvegfólia használatával elkerülheti, hogy egy évben többször is javítatnia kell a felverődéseket a szélvédőn. Nem beszélve a nagyobb bajokról. Fóliát használ ez is elkerülhető. Ha egy kis matricával jelzi, hogy az Ön autóján biztonsági fólia is van - SAS Scotchield – akkor a tolvajok messzire elkerülik. Egy rossztevő sem szereti, ha egy-két percnél többet kell bajlódni a kocsival, nos a fólia megakadályozza őket, hogy egykönnyen betörjék az autók üvegét, Ha sikerül megfelelő csapást mérni az üvegre, a 3M üvegfóliázás miatt az üveg nem robban szét, nem lehet azonnal az utastérbe nyúlni. Ezt is a 3M üvegfólia jó tulajdonságai között tartjuk számon.

Hírlevél